- Nytt på design //Elinor

Tänkte bara säga att jag ändrat lite på designen ^^  Men vad gör man inte för att lillasyster ska vara glad lixxxxx ;))))))

4 dagar sen jag skrev senast jag börja skriva här

4 dagar sen och någon minut jag hopas ni tykte om mitt föra styke jag kanske ska skriva en berätelse? vad tyker ni  vad tyker du E jag kan skriva ett kapitel varje dag hema på datorn eller på paper nå vad tyker du?

tråkig dag jag menar alvar

i dag har jag haft tråkigt ingen att va med inget att gjöra,jag menar hur stor är skansen att ens syrra hitar på nåt kul eller änu störe skans att hon äns vill vara med en. jag önskar visa gånger att nån av mina väner kunde ringa till mig om dom nu är mina väner, för utom en pertjon den pertjonen är min bäsa vän någonsin och jag önskar att min bästa vän i hela världen kunde se det jag skriver just nu. när jag skriver mina känslor här blir åskmolnen i mit huvud klarnare en horisont stiger och sjungker presis som våra framgångar och mistag men oavset vad som händer så ska dina ner gångar inte bura in dig släpp lös dig skälv vad som än händer va dig skälv du komer altid att vara vaker inombords tyk om dig för den du är inte för vad andra sejer och det jeler er alla som läser det här men desa ord lindrar inte mig ,för myket av det fanasivärld som fins är inte häler bra man måste vara i jämn vikt med sitt inre och värklig heten, kom ihåg det. hej då o god natt.

2/1 - 2008

Så blev det dag två det här året. Fortsatt gott nytt åt :))

- Man får typ inte vara ett pucko när man är här

Så sa jag nyss till min syster :P  men nu så ska jag gå och lägga mej, god natt!

RSS 2.0